Priser

5500,- For opgradering af eMMC chip til 64 GB og modem til LTE/4G på under 3 timer.

Klar til at booke en tid? Klik her


100% MCU Service 3 timer!

Vi tilbyder vores 100% MCU service – det betyder du blot stiller bilen hos os – så sørger vi for resten! Du skal blot komme efter 3 timer (eller sidde og vente) og hente bilen! Det koster 5500,-. Her får du 100% garanti hele processen igennem! Der kommer ny eMMC chip med hele 64 GB i bilen OG hurtigt net med LTE/4G!

Min skærm er allerede gået sort!

Hvad nu hvis din skærm allerede ER gået i sort?

Bare rolig – det klarer vi også! Med over 98% sikkerhed faktisk! Vi tager ekstra (1000,-) for at skifte en MCU som allerede ER gået i sort – altså 6500,-

Det gør vi fordi, der ligger flere timer i arbejdet med, at udlæse og rette data fra den gamle chip.

Hvordan gør I?

Vi tager bilen ind og skiller den ad. Så tager vi MCU’en ud af bilen og ind på vores kontor, hvor vi har en testbænk vi sætter Tegra kortet i (det kort hvor den defekte chip sidder på).

Her kan vi tilgå data, UDEN vi først skal lodde på den gamle chip. Kan vi læse den gamle chip udlæser vi data. Når alle data er udlæst, tager vi kortet ud og lodder chippen af. Derefter indlæser vi data fra den gamle chip på den nye og bedre Micron 64 GB (samme chip som Tesla bruger i deres nyeste kort).

Når data er retur på den nye chip, tjekker vi alt er som det skal være. Efter tjek tager vi kortet over i jeres egen MCU. Derefter montere vi MCU’en i bilen og samler bilen. Til sidst laver vi et sidste tjek, på alt fungere i bilen.

Betaling

Der kan betales kontant eller med mobilepay.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål så kontakt os endelig – vi er klar til at hjælpe!

KONTAKT OS!

Klar til at booke en tid? Klik her